Otthoni játszótér készségfejlesztő termékekkel

Ha korábban már gondolkodtál az otthoni játszótér ötletén, de nem tudod, hogy milyen elemekkel és játékokkal töltsd meg, akkor jó helyen jársz!

Ma már nem elrugaszkodott gondolat, hogy egy otthoni játszóteret hozzunk létre, melyeket megtölthetünk akár készségfejlesztő játékokkal is, vagy ha azokat jobban szeretjük, akkor behozhatunk a kollekciónkba párat a kedvenc hagyományos játszóterekről ismert elemekből is, mint amilyen a csúszda és a hinta.

Az otthoni játszótér összeállításunkban akár kombinálhatjuk is azokat a kedvenc elemeket, melyeket a gyerekeink a leginkább szerettek az ovi vagy a suli játszóterén. Akár egy tematika alapján is felépíthetjük a játszóteret, például tengerész téma szerint egy kis hajó köré tehetjük a különböző játékszereket.

A téma még látványosabb kifejtésére szolgálhatnak különféle kiegészítők, mint amilyen a teleszkóp vagy a kormánykerék. Manapság közkedvelt játék a nagy pufi kerekekből álló amőba is, vagy a kisfiúknak kedvező boxzsák. Az otthoni játszótér esetében is pedig egyre elterjedtebb a különböző állatokat ábrázoló rugós hinta.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük