Árnyékolás a gyerekszobába

Izgalmas kérdés az otthonunk számára kiválasztani a megfelelő redőnyöket, zsaluziákat, viszont az árnyékolás kérdése a gyerekszoba esetében még érdekesebb lehet. A modern, stílusos redőnyszerkezetek nagyszerűen mutatnak egy nappali esetében, viszont ezek nem feltétlenül illenek bele a gyerekünk szobájának a játékos stílusába.

Először is fontos leszögezni, hogy bármilyen árnyékolási megoldást választunk ebben az esetben, fontos szem előtt tartani, hogy biztonságos legyen, könnyen lehessen karbantartani és megfelelően limitálja a fénymennyiséget. Szerencsére sok jó megoldást lehet találni az árnyékolás termékein belül, amelyek gyerekbarát kialakításúak és rendkívül biztonságosak is. Így nem kell attól tartani, hogy a játszás közben az árnyékolás veszélyt jelenthet a csöppség számára.

Továbbá a tartósság is fontos szempont egy ilyen gyártmány kiválasztása során, hiszen egy gyenge minőségű termék nem feltétlenül fogja hosszú évekig bírni a folyamatos használatot, főleg akkor, ha a lakhely tájolása miatt gyakran süt be a nap a szobába.

Nem utolsó sorban pedig a design lesz a lényeges kérdés az árnyékolásnak ezen területén, ahol még több lehetőség áll az emberek rendelkezésére, mint a többi helyiség esetében. Különleges minták vagy egyszínű megoldások – a választék óriási. Végül pedig ne feledjük el a kreativitásunkat belevinni az egészbe, hogy ne teherként éljük meg ezt a feladatot, hanem kellemes élményként.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük