Mentsd meg Amerikát!: Verd vissza a idegeneket az American Dad! Apocalypse Soonban.

Ha odavagy az Amerikai fater című provokatív, amerikai sorozatért, ezt a játékot imádni fogod.

Az Apocalypse Soon készítője összefogott a régóta futó sorozat íróival, hogy hitelesen visszaadja a műsor kissé merész humorát ebben a bázisépítős, harcolós játékban.

A történet szerint a földönkívüliek megtámadták a Földet, és ahhoz, hogy megmentsd a bolygót, létre kell hoznod egy komoly földalatti bázist tele Roger-klónokkal – ő a tévésorozat szarkasztikus, cinikus űrlénye –, akiket aztán bevethetsz Amerika megmentéséért.
A játékban visszaköszönnek a sorozatból már jól ismert helyszínek, és persze ott van a földalatti bunker is tele Roger-klónokkal.

Tehát a játékos a kellemetlen, soviniszta CIA-ügynököt, Stan Smitht alakítja, akinek feladata a hadműveletek irányítása és egy Roger-hadsereg létrehozása klónozószobák, képzési létesítmények és más helyiségek kialakításával mélyen a Smith család háza alatt.
Minél tovább bővíted a bázisodat, annál erősebb Roger-hadsereget tudsz létrehozni.

A bázisfejlesztésen kívül más feladatod is lesz: csatákat kell vívnod Langley Falls, a műsor helyszínéül szolgáló kisváros körüli földeken. A Rogerek automatikusan azokat a képességeket és fegyvereket vetik be, amikkel ellátod őket – úgyhogy figyelj rá, hogy ne küldd őket felkészületlenül a csatamezőre.

A játék megőrzi a műsor összekacsintós humorát és azt a túlzó látványvilágot, amely Seth MacFarlane másik rajzfilmjét, a Family Guyt is jellemzi.

Akár szereted a sorozatot, akár nem, az Apocalypse Soon merész szemtelensége elég vonzerő lehet ahhoz, hogy újra és újra visszatérj Langley Fallsba.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük